2011. március 31.

Ki a szabadba!

Ha kosárfonás, akkor itthon nincs már hely, úgyhogy nagyon is jól jönnek az ajándékötletek, a karácsony, névnap, SZÜLETÉSNAP, stb. Az óriási piknikkosár egy nagyon kedves rokon (méghozzá közeli fokon) félévszázados fennállásának megünneplésére készült. Volt egy kis stressz, hogy elkészül-e, és hogy milyen lesz a fedele, de aztán el is készült, és textil bélést is kapott, gumis tetejével együtt. Így a tekintetek (legyek) elől viszonylag zárt, mégis könnyen ki lehet varázsolni a pogácsát, hagymát szalonnát. Még talán a nyárs is belefér :)


A kép a piknik-avatón készült, a háttérben a Tihanyi-félszigettel, aminél a kosár csakcsak nagyobbra sikerült. Mondtam én, hogy extra nagy!

3 megjegyzés:

  1. hű, le a kalappal, régebben próbáltam én is, de nem volt elég türelmem hozzá, nem olyan engedelmes jószág ez a vessző, mint a textil :)

    csuda klassz ez a kosár!

    VálaszTörlés
  2. mennyire jó lenne fűben heverve piknikezni!!

    VálaszTörlés
  3. dióhéj: köszi! Kellő áztatás kérdése, és engedelmes az! Nagyon szeretek vele dolgozni. Bár a textil tényleg puhább, és kevesebb a kosz körülötte :)

    Tündérlátta: csak ki kell menni, még a nagyvárosban is van park! :) A hangulathoz lehet, hogy elég egy pléd, meg egy szendvics :)

    VálaszTörlés